Кандидатки за Царица Роза 2015

1. Чудомира Пенчева Бонева – ПГТТМ
impr Зодия -Дева. Тя е добър и отзивчив човек.Успеха за нея е да е доволна от резултата, мечтата и е да създаде прекрасно семейство, смее се когато е с приятели, а плаче когато е разочарована.
2. София Пейчева Сандева – НГПИД ”Акад.Дечко Узунов”
impr Зодия-Близнаци. Иска да бъде лъчезарна и щастлива и никога няма бъде злонамерен човек. Любовта за нея е подкрепа и разбирателство. Идеалния мъж е интелигентен и трябва да я подкрепя и цени.
3. Михаела Кралева Бейчева – СОУ ”Ехзарх Антим І”
impr Зодия-Стрелец. Амбициозна, иска да бъде човек с главно”Ч” и никога няма да бъде жестока. Красотата за нея е ценност, която се намира дълбоко в душата. Мечтата и е да обиколи света.
4. Ангела Димитрова Попова – СОУ ”Ехзарх Антим І”
impr Зодия - Стрелец. Иска да бъде истинска и винаги себе си. Успеха за нея е да постигне целите и мечтите си. Обича живота и свободата. Красотата за нея е това, което всеки човек притежава по свой собствен и уникален начин.
5. Мария Димитрова Цанева - ХГ”Св.Св.Кирил и Методий”
impr Зодия-Дева. Иска да бъде самостоятелна и независима. Обича семейството си, приятелите си, града в който живее и начина по който прекарва дните си в него. Мечтата и да създаде голямо и щастливо семейство, умни и усмихнати деца.
6. Цветелина Иванова Иванова – ПМГ ”Никола Обрешков”
impr Зодия-Водолей. Лъчезарен и целеустремен човек, който обича да следва мечтите си. Обича да се занимава с изкуство, защото то е храма на душата и е нещото, което и носи голямо удоволствие. За нея красотата е външния облик на душата. Мечтата и е да пътува.
7. Светла Стефанова Колева – НГПИД ”Акад.Дечко Узунов”
impr Зодия-Овен. Никога няма да бъде лицемерна, двулична и незаинтересована от случващото се около нея и света. Любовта за нея е отношения и чисти чувства. Смее се, когато е с любимите си хора, а плаче когато е самотна или когато на може да постигне това, което иска.
8. Галина Викторова Маринова – ПМГ ”Никола Обрешков”
impr Зодия-Скорпион. Успеха са нея е безсънни нощи, прекарани за постигане на целите. Обича изгревите, залезите, пролетта, есента, природата, хората и всичко, което може да запечата с апарата си. Красотата за нея е във всичко, само трябва да я откриеш.
9. Виктория Диянова Косева - ХГ ”Св.Св.Кирил и Методий”
impr Зодия-Стрелец. Иска да бъде добра. Успеха за нея е резултат от усърдната работа. Иделният мъж не съществува за нея. Мечтата и е да се усъвършенства в сферата на красотата и модата. Смее се когато е щастлива.
10. Антоанета Данаилова Левова - ХГ ”Св.Св.Кирил и Методий”
impr Зодия-Овен. Успеха за нея е когато се обърне назад да каже ”Аз успях”. Мечтата и е да постигне целите си, независимо от трудностите. Иска да бъде човек, заслужаващ уважение. Идеалният мъж не съществува за нея, защото никой не е съвършен. Плаче когато е наранена от близки хора.
11. Виктория Красимирова Маркова - ХГ ”Св.Св.Кирил и Методий”
impr Зодия-Водолей. Девиза за нея е”Аз съм това, което съм-себе си”. Обича кучета, шоколад и хубава музика. Идеалният мъж е нейният. Мечтата и е всички хора да бъдат щастливи. Самата тя се смее, когато е щастлива.
12. Илияна Живкова Христова – Професионална гимназия по лека промищленост и туризъм
impr Зодия-Стрелец. Иска да бъде човек, който оставя добро след себе си и никога няма да откаже помощ. За нея красотата ще е вечна, ако ние се чувстваме красиви. Мечтата и да се реализира като педагог. Смее се когато е щастлива, а плаче когато е нещастна.
13. Йоана Генкова Ванкова - ПМГ ”Никола Обрешков”
impr Зодия-Везни. Тя е обичан и обичащ човек. Обича да създава усмивки. Любовта за нея е чувството, което я вдъхновява. Идеалният мъж за нея е този, който успее да покори сърцето и е достоен за баща на децата и. Мечтае да създаде прекрасно и здраво семейство.
14. Силвия Иванова Христова – ПМГ ”Никола Обрешков”
impr Зодия-Овен. Никога няма да бъде човек, който не са бори и се отказва преди края. Тя е принципен човек, чувствителен прекалено амбициозен и раним. Иска да бъде човек достоен за уважение и възхищение. За нея красотата е преходно понятие, а любовта е силна, но и жестока емоция.
15. Вероника Христомирова Христова – НГПИД ”Акад.Дечко Узунов”
impr Зодия-Овен. Тя е човек,който винаги ще си поставя цели и ще се стреми да се изправя срещу страховете си. Идеалният мъж за нея е склонен към приключения, подкрепящ я и всеотдаен. Мечтата и е след 20 години да е запазила вътрешния си мир и да върши това, което и носи щастие.
16. Стефани Русенова Русева – ПМГ ”Никола Обрешков”
impr Зодия-Риби. За нея успеха започва тогава, когато преодолееш себе си и страховете си в името на една мечта. Любовта е да пренебрегнеш себе си в името на нечия усмивка, да останеш до него дори когато не виждаш изход, да останеш дори когато теб самия те е страх. Мечтата и е да се реализира като треньор по спортни танци.
 
17. Светла Иванова Димова- ПГТТМ
impr Зодия-Телец. Иска да бъде образован, борбен, интелигентен и уважаван човек. Обича да се забавлява и да посещава красивите забележителности на България. Идеалният мъж за нея трябва да бъде различен от другите, да я разбира и подкрепя. Мечтата и е да бъде образован и отговорен човек и да изживее живота си с усмивка на лице.
18. Аделина Иванова Караджова - ПМГ ”Никола Обрешков”
impr Зодия - Дева. Тя е едно обикновено момиче с големи мечти и никога няма да се бори за успеха по нечестен начин. За нея любовта е чувството, което ни кара да се чувстваме живи. Мечтата и е да завърши право и да се реализира като успешен юрист.
публ. на 30.04.2015 г.
Адрес:
гр. Казанлък, 6100
бул. Розова Долина №6

Технически сътрудник на кмета:
0431/98201

факс: 0431/98266
mayor@kazanlak.bg

Общинско предприятие „КД и ПИС“:
0431/63880

Дарителска сметка | Телефонен указател
Работно време
Общинска администрация:
от 8.30 - 12.30 и 13.30 - 17.30

Център за информация и услуги на гражданите:
от 8.30 до 17.30

Кметства:
8.00ч. - 17.00ч.

Домашен социален патронаж: 0431/63470


Защита на личните данни | Карта на сайта
Контакти:
ГРАО: 0431/98 346
Местни приходи: 0431/98373; 98497
Общо деловодство: 0431/98 248
delovodstvo@kazanlak.bg
Деловодство "Технически услуги": 0431/98 256

Горещ телефон за сигнали и нередности:
0 700 400 56

Общински приют за бездомни кучета:
0887311884

"Балканинвест" ЕООД
0877431220